Beställ innan 14:00 för leverans inom 1-2 vardagar | Kundtjänst: 08-594 95 790 | Order: order@kontorsgruppen.se
 

Senaste nytt

2023-01-12 Prisavisering

2022-08-22 Vi byter logistikpartner till Bring
Produkter

 

      Vi byter logistikpartner till Bring!


Att verka för en hållbar utveckling är av yttersta vikt för oss och genomsyrar alla delar av vår verksamhet, från val av sortiment och inköp till leveransen av varor.
Som ett led i vårt hållbarhetsarbete effektiviserar vi därför våra leveranser och kommer från och med den 29 augusti att leverera med Bring över hela landet. Bring har ambitiösa mål för att bli den grönaste logistikleverantören genom att bl a öka omställningstakten för utfasning av fossila fordon för att erbjuda grön distribution i och mellan städer och gör det som, enligt vetenskapen, krävs för att nå målen i Parisavtalet.

Bytet till Bring som transportör innebär ingen skillnad i leveranstid eller leveransvillkor.
Ni får som vanligt leverans inom 1-2 vardagar vid beställning innan 14.00 och era leveransvillkor är oförändrade.
Bring kör ut alla vardagar 08.00-17.00 vilket innebär att era varor kan komma att levereras på annan tid under dagen än den gjort hittills med våra lokala transportörer. Alla leveranser av paket eller pall sker till godsmottagning, reception eller butik förutsatt att hjulförsedda hjälpmedel kan användas.

Vi vill också passa på att tacka för ert förtroende och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst via e-post info@kontorsgruppen.se, tel 08-594 95 790 eller ansvarig säljare.

©2023 Adilimo AB Läs våra köp- och användarvillkor här. Alla priser anges i SEK.