Beställ innan 14:00 för leverans inom 1-2 vardagar | Kundtjänst: 08-594 95 790 | Order: order@kontorsgruppen.se
FÖR TILLFÄLLIGT HAR VI LÄNGRE LEVERANSTIDER PGA. STORT BORTFALL AV PERSONAL PÅ LAGRET.

Senaste nytt

2023-01-12 Prisavisering

2022-08-22 Vi byter logistikpartner till Bring
Produkter

 

      

Om oss

- Det ska vara enkelt att beställa kontorsvaror. Vi lyssnar, sedan levererar vi.

Vår uppgift är att se till så att alla typer av företag har kontorsprodukter tillgängliga på sitt kontor. Vi arbetar med ett sortiment på över 10.000 artiklar där en betydande del är miljövänliga produkter. Här hittar ni allt inom kontorsmaterial, datortillbehör, konferensutrustning, städ & pentry m.m.

Kontorsgruppen grundades 2001 och har idag fem anställda. Vi är ett företag med många års erfarenhet av kontorsbranschen. Med kontor i Sollentuna utanför Stockholm levererar vi kontorsprodukter till hela Sverige. Vi ser långsiktigt på alla samarbeten och sammansätter en unik lösning för just er som kund.

Vi samarbetar med en internationell leverantör av kontorsprodukter och har genom detta samarbete möjlighet att både leverera till stora företag där krav på certifieringar och leveranser till utlandet krävs, samt att vi är den lokala leverantören som har tid att finnas på plats hos er för att ständigt kunna förbättra vårt samarbete och förenkla arbetsdagen för er, vare sig det gäller påfyllning av kopieringspapper och kaffe eller installation av ett nytt konferensrum. Vi ska vara en flexibel och personlig leverantör.

Som kund kan du beställa genom vår web-shop, ringa, maila. Ni är alltid välkomna att höra av er på det sättet som passar erat arbetssätt bäst.

Vi kan även erbjuda skåpservice till våra kunder, vi finns på plats hos er och ser till så att dom produkterna ni behöver för ert dagliga arbete aldrig tar slut.·

Miljö står alltid i fokus och vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt inom miljömärkta varor, detta arbete pågår kontinuerligt och vi tittar gärna på hur vi kan matcha era krav på dom produkter ni köper.

©2024 Adilimo AB Läs våra köp- och användarvillkor här. Alla priser anges i SEK.